Litt kreativitet i hverdagen🤗

Vi har hatt en travel hjemmeperiode med drivhusprosjekt og bokprosjekt. Innimellom har jeg hatt litt tid til å være kreativ. Jeg hadde en haug med skjell liggende, som jeg en sjelden gang brukte til bordpynt. Jeg fant ut at dette måtte jeg gjøre noe med. Jeg hadde noen blanke glasskrukker som jeg har kjøpt brukt. Jeg fant ut at jeg skulle fylle noen av dem med skjellene. Jeg kan fortsatt bruke skjellene som borddekorasjon, med eller uten krukker, for så å fylle dem tilbake etter bruk.

Bruktfunn er gøy, så gøy at barnebarna også har fått det med seg. De spør alle sammen: kan vi gå på brukten når jeg kommer på besøk? De har alle tre funnet skatter der til en billig penge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s