Overraskelsesbesþk😍

Mens vi satt og jobbet med manus i gÄr, dukket det opp en SMS pÄ telefonen min. Det var en melding fra Torill Sagneskar. Vi traff hverandre pÄ kokkeskolen i Østre Strandgate, hÞsten 1982. Vi hang sammen som erteris de to Ärene vi gikk der. Vi holdt jevnlig kontakt i mange Är, fÞr Torill og familien flyttet til HÞnefoss. Vi var pÄ besÞk hos hverandre, fÞr livet lagde karusell bÄde i SÞgne og i HÞnefoss. I gÄr var det omtrent 15 Är siden vi traff hverandre sist. Meldingen lÞd pÄ at Torill og Stein var i Kristiansand, i forbindelse med et jubileum Stein deltok pÄ, med krigsskolen. SpÞrsmÄlet var om vi ville ha besÞk? Og selvfÞlgelig ville vi det, en pause i arbeidet trengte vi uansett.

De kom innom pĂ„ omvisning og samtale. I gĂ„r skjedde det som skjer nĂ„r en er sammen med gode mennesker. Vi fortsatte bare samtalen der den slapp for 15 Ă„r siden. Vi er alle kommet til et sted i livet hvor det er naturlig Ă„ gjenoppta kontakten. Vi er inne i mindre turbulente tider, bĂ„de i HĂžnefoss og SĂžgne. Vi fikk en invitasjon til Ă„ komme til HĂžnefoss, og det skal vi jammen fĂ„ til fĂžr dette Ă„ret er ommeđŸ˜đŸ€—Vi gleder oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s