Tid for krabber🩀

Denne uken har det blitt servert mye godt fra havet, laks i folie, reker, sei og makrell. I gĂ„r sto krabber pĂ„ menyen. Vi jobber pĂ„ spreng for Ă„ klargjĂžre boken om senskader for korrektur. Det gjenstĂ„r enda flere timer med jobb, og vi mĂ„ ta helgen til hjelp. Vi skal imidlertid bevilge oss noen gode pauser. Forleggeren min er veldig fornĂžyd med arbeidsmĂ„ten vi har kommet inn i, og vi kommer oss gjennom hvert eneste ord med kritiske blikk. Vi er perfeksjonister begge to. Han er ogsĂ„ veldig fornĂžyd med bokens innhold, og sier at dette blir bra👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s