Bokarbeid📚

Vi jobber pÄ spreng med Ä ferdigstille to bÞker, slik at vi kan sende dem fra oss. «Alle mot en» er gjort klar for avsending. Begge illustrasjonene, bÄde foran og bak, og forfatterportrett er klart. Det samme er logo, ISBN nummer og strekkode. Det som skal stÄ pÄ omslaget er klart, og nÄ er vi i gang med det samme for boken «Etter rettssaken». Den er kommet tilbake fra redaktÞr. Per Svein og jeg gÄr nÄ gjennom boken ord for ord, retter, fyller inn, tar ut og rydder opp. Det er fÞrste gang Per Svein leser manus, og forleggeren virker Ä vÊre fornÞyd. Vi har litt igjen pÄ del 1 av boken, fÞr vi kan si oss ferdig med den. Deretter gÄr vi videre til del 2, den er stÞrst, men den er jobbet mer med. Da skal ogsÄ kilder og litteraturliste stemme overns.

Vi har gjort klar bestillingen til ombrekker, og omslag. Fotografiet fra Tingretten er klar, hvilken bunnfarge og skriftfarge som skal pĂ„ omslaget er klart. Vi har fĂ„tt oss domene, og vi har en mann som jobber med hjemmesiden. Det er litt hektisk akkurat nĂ„, men det er midlertidig. Vi er snart i mĂ„l, og kan sende begge manusene fra oss fĂžr Per Svein reiser ut i NordsjĂžen igjen👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s