Alle mot en snart klar for verden igjen.

Da har jeg og forlagssjefen gjort oss ferdig med redigeringen av Alle mot en. Siden boken ble gitt ut i 2014 har det skjedd en del ting i mobbeverdenen også. Både på godt og vondt, må det være lov å si. Jeg har gjort så lite endringer som jeg kan. Noe er fjernet, ikke mye. Det er blitt gjort noen tilføyelser fordi det har vært en lovendring. Det handler om mobbeloven, om paragraf 9a i opplæringsloven, det handler om flytting av den som mobber i videregående skole, det handler om fylkesmannen, nå Statsforvalteren. Det handler om fjerning av enkeltvedtak som nå er erstattet med altivitetsplan. Det handler også om barneerstatningen som har fått positive endringer for barn som tar skade etter 2018. Ellers er det meste som det var i boken, folk vil ha boken som den er, et verktøy i mobbesaker.

Boken skal snart til ombrekking. Vi holder på med bestillingen. Deretter skal den få omslag, bestillingen der er straks klar, vi skal bare få gjort en siste finish på illustrasjonen. Deretter skal den i trykken, og er klar for nylansering 12. august.

Alle mot en er straks klar for verden igjen. Jeg håper du er klar for verden i dag, og at dagen din blir fin🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s