Tilbake i Tingretten🤗

I går var vi tilbake i Tingretten. Denne gangen i litt mer hyggelig ærend. Denne gangen skulle det fotograferes til bokomslag.

Vi fikk låne den store salen, og der har vi vært før. Det var her straffesaken mot to av de som mobbet Robert gikk, og det var her varslersaken mot Søgne kommune gikk i desember 2017. Den saken ga startskuddet for denne bloggen.

I går skulle det fotografes for omslag til boken «Etter rettssaken». Da synes jeg det var helt naturlig at omslaget skulle ha et foto fra en rettssal. Med fokus på vitneboksen, dommerklubbe og lovverk. Vi jobbet mye med lyssetting, to bilder vil bli satt sammen for å få den ønskede effekten.

Hun som ga oss de nødvendige tillatelser jobbet i Tingretten, også da saken vår gikk. Hun hadde fulgt med oss siden, og lest ingervjuet med Robert og meg, i Fædrelandsvennen, i fjor høst. De var veldig nøye med hva de lånte ut salene til, men dette var helt innafor. Hun sa de alle hadde vært på kurs om hva en barndom med vold, krenkelser og overgrep, kunne medføre. Hvordan dette kunne føre til en skjevutviking, som ikke bare rammet barnet, men alle rundt. Så dette var et viktig budskap å få ut, saken har jo gått her hos oss, så da er det naturlig at dere får tillatelse til å ta bilder i en av våre saler. Vi takket og bukket, og vet at dette bildet kommer til å kle boken som hånd i hanske🤗

Måtte alle få en fin lørdag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s