Tilbake i TingrettenđŸ€—

I gÄr var vi tilbake i Tingretten. Denne gangen i litt mer hyggelig Êrend. Denne gangen skulle det fotograferes til bokomslag.

Vi fikk lÄne den store salen, og der har vi vÊrt fÞr. Det var her straffesaken mot to av de som mobbet Robert gikk, og det var her varslersaken mot SÞgne kommune gikk i desember 2017. Den saken ga startskuddet for denne bloggen.

I gÄr skulle det fotografes for omslag til boken «Etter rettssaken». Da synes jeg det var helt naturlig at omslaget skulle ha et foto fra en rettssal. Med fokus pÄ vitneboksen, dommerklubbe og lovverk. Vi jobbet mye med lyssetting, to bilder vil bli satt sammen for Ä fÄ den Þnskede effekten.

Hun som ga oss de nĂždvendige tillatelser jobbet i Tingretten, ogsĂ„ da saken vĂ„r gikk. Hun hadde fulgt med oss siden, og lest ingervjuet med Robert og meg, i FĂŠdrelandsvennen, i fjor hĂžst. De var veldig nĂžye med hva de lĂ„nte ut salene til, men dette var helt innafor. Hun sa de alle hadde vĂŠrt pĂ„ kurs om hva en barndom med vold, krenkelser og overgrep, kunne medfĂžre. Hvordan dette kunne fĂžre til en skjevutviking, som ikke bare rammet barnet, men alle rundt. SĂ„ dette var et viktig budskap Ă„ fĂ„ ut, saken har jo gĂ„tt her hos oss, sĂ„ da er det naturlig at dere fĂ„r tillatelse til Ă„ ta bilder i en av vĂ„re saler. Vi takket og bukket, og vet at dette bildet kommer til Ă„ kle boken som hĂ„nd i hanskeđŸ€—

MĂ„tte alle fĂ„ en fin lĂžrdag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s