Når drømmen manifesteres📚

Vi er inne i sjarmøretappen med bøkene. I går jobbet vi nesten ni timer med redigeringen av «Alle mot en». En dag til nå så er den klar for ny ombrekking. Noe er fjernet, et par småfeil er rettet opp i, og noe er lagt til. Det har skjedd endringer med lovverk, flytting av den som mobber i videregående skole, barneerstatningen, enkeltvedtaket, og noe har skiftet navn, som fylkesmannen og helsesøster. Vi er nesten i mål, og det kjennes fint, men er ikke til å tro.

I går kom illustrasjonen til omslaget til «Alle mot en» og den er fantastisk. En liten justering så er den klar for å vises frem. Da Tove så den sa hun: den sier jo alt, og det gjør den. Redaktør Elin ble ferdig med manus til boken om senskader i går. Da skal jeg gå gjennom den til uken, skrive inn forord, ettrord og takk. Crewet mitt skal da få lese manus for første gang, før det sendes til korrektur og resten av pakkeforløpet som skal til før utgivelsen i august.

I dag har vi fått låne den største salen i Kristiansand Tingrett. Der skal vi ha fotoshooot for omslaget til boken « Etter rettsaken» Å leve med senskader etter mobbing. Det blir med andre ord en spennende dag. Familiefotografen møter oss der, og Tingretten har vist en velvilje vi aldri hadde drømt om. If you can dream it, you can do it, sa Walt Disney, og han har jo helt rett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s