Forlagsliv🤗

I går jobbet vi med en del oppgaver for forlaget. Det går etter boken det her, bokstavelig talt. Det er ikke vanskelig dette, men det er første gang vi gjør alt selv, så da må vi sette oss godt inn i det. Sist hadde jeg folk som gjorde alt ferdig for meg, nå gjør vi det selv. Det er tilfredstillende arbeid å følge bøkene helt over målstreken. Hannemor, ei venninne, sa da hun hørte om forlaget: noen føder et fotball-lag, Ann Kristin føder et forlag🤗

Boken om senskader er nå inne i språkvaskdelen. Når den er ferdig skal jeg gjøre ferdig forord, etterord og takk. Deretter sendes den videre for korrektur. Nå har vi lagt strategien videre, slik at begge bøkene er ferdig i god tid før lansering, den 12. august.

Alle mot en skal revideres. Det er ikke noe stort arbeid som skal gjøres, den holder mål i dag også. Noe skal fjernes, rettes og redigeres, det går mest i lovverk, da dette ble endret i 2017. Når dette er gjort, er den klar for ny ombrekking og nytt format.

Det jobbes nå med omslag til begge bøkene. Begge har fått ISBN- kode, og det er bestlt strekkode til Alle mot en, den kommer i løpet av uken. Boken om senskader har fått strekkode.

Boken «Alle mot en», som er en selvhjelpsbok for alle som opplever mobbing i skolen, eller andre steder, er like aktuell den dag i dag. Mobbetallene går ikke ned, de står på stedet hvil. Det vil de fortsette med til noen lytter til de med skoen på. Denne gangen skal boken trykkes i mykbind med flapp, med slitesterkt papir. Vi har lært at denne boken brukes som arbeidsbok for mange mobbeutsatte familier, en bok folk har med seg i vesken, i møte med offentlige instanser.

Omslaget blir helt nytt, det jobbes med en helt ny illustrasjon, kritttavlen og bildet av Robert går ut. Det er Synne Torgersen, Kristoffers samboer, som også har laget logoen vår, som har fått det oppdraget.

Det jobbes med omslaget til boken om senskader, alt er klart utenom bildet. Det blir fotoshoot på fredag, men det kommer jeg tilbake til. Stay tuned🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s