Bankkveld🤗

Pandemien er over og stadig nye arrangementer går av stabelen. I går kveld dro vi til Kulturhuset Sygna for å bli opplyste på fond🤗Vi hadde aldri vært der før, så etter bittelitt knoting, og hjelp fra google, fant vi frem, i god tid. Der fikk vi en interresant gjennomgang av verdensøkonomien, som igjen påvirker den nasjonale, og hvorfor. Nå er vi gannske oppe og går på dette fra før, men en litt grundigere gjennomgang var helt ok. Konklusjonen var akkurat lik som den vi har fått av Daniel, vår yngste sønn, han sitter nå med masteroppgaven og flikker og flikker, 1. juni er han siviløkonom. Og konklusjonen er at det ikke er nå du går inn og satser alle pengene til svigermor😱Aksjene må spres, du må ikke satse alt på en hest, og det er de langsiktige fondene du nå skal satse på, hvor du hver måned setter inn litt, og enda litt, frem til situasjonen i verden er litt mer stabil enn den er akkurat for øyeblikket🤗Og så fortsetter vi å ta i mot gode råd fra sønn ultra når det kommer til økonomi😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s