Overveldende gavmildhet🙏

I går gikk vi ut med et ønske om å kunne gi våre nye leieboere sykler og sykkelutstyr i innflyttingsgave. Vi ønsket oss også en sofa og salongbord. I løpet av dagen fikk vi inn det vi ønsket oss og mere til. Det eneste som gjenstår på ønskelisten er barnesete til sykkel, eller ei sykkeltralle med plass til minstejenta. Vi har fått to flotte sykler og hjelmer til guttene. Mor og far har fått elektriske sykler, med lader, som leveres i dag. Det betyr at en sykkeltur til Tangvall er raskt unnagjort🤗 Begge foreldrene og jenta fikk sykkelhjelmer i løpet av gårsdagen. Folk fra kommunen var inne med nye senget til alle, kjøkkenbord og stoler.

I tillegg til dette fikk vi inn dyner, hjemmestrikkede sokker, hygieneartikler, bleier, pledd, smørbrødjern, klær, leker, med mere. Vi fikk også tilbud om lekekamerater i nærområdet. Vi er helt overveldet over responsen, og gikk rundt med tårer i øyekroken og tjukk hals i hele går. Flere takket oss til og med for at vi gav dem muligheten til å bidra. Vi takker og bukker for alt våre nye leieboere fra Ukraina har fått, og vi gleder oss til å gi dem alt dette i dag. For i dag skjer det nemlig, endelig, våre nye leieboere, representant fra kommune og tolk, kommer hit for signering av kontrakt og innflytting. Og vi sier det igjen og igjen, tusen millioner takk, dere aner ikke hva dette betyr💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s