Overveldende gavmildhet🙏

I gĂ„r gikk vi ut med et Ăžnske om Ă„ kunne gi vĂ„re nye leieboere sykler og sykkelutstyr i innflyttingsgave. Vi Ăžnsket oss ogsĂ„ en sofa og salongbord. I lĂžpet av dagen fikk vi inn det vi Ăžnsket oss og mere til. Det eneste som gjenstĂ„r pĂ„ Ăžnskelisten er barnesete til sykkel, eller ei sykkeltralle med plass til minstejenta. Vi har fĂ„tt to flotte sykler og hjelmer til guttene. Mor og far har fĂ„tt elektriske sykler, med lader, som leveres i dag. Det betyr at en sykkeltur til Tangvall er raskt unnagjortđŸ€— Begge foreldrene og jenta fikk sykkelhjelmer i lĂžpet av gĂ„rsdagen. Folk fra kommunen var inne med nye senget til alle, kjĂžkkenbord og stoler.

I tillegg til dette fikk vi inn dyner, hjemmestrikkede sokker, hygieneartikler, bleier, pledd, smĂžrbrĂždjern, klĂŠr, leker, med mere. Vi fikk ogsĂ„ tilbud om lekekamerater i nĂŠromrĂ„det. Vi er helt overveldet over responsen, og gikk rundt med tĂ„rer i Ăžyekroken og tjukk hals i hele gĂ„r. Flere takket oss til og med for at vi gav dem muligheten til Ă„ bidra. Vi takker og bukker for alt vĂ„re nye leieboere fra Ukraina har fĂ„tt, og vi gleder oss til Ă„ gi dem alt dette i dag. For i dag skjer det nemlig, endelig, vĂ„re nye leieboere, representant fra kommune og tolk, kommer hit for signering av kontrakt og innflytting. Og vi sier det igjen og igjen, tusen millioner takk, dere aner ikke hva dette betyr💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s