Klart for innflytting👍

Vi har innholdsrike dager her i Kilenesheia. 16. og 17. mai kom og gikk. I gĂ„r kom Per Svein hjem. I dag kommer de fra kommunen og henter nĂžkler. I morgen flytter vĂ„re nye leieboere inn. Vi ser frem til Ă„ komme i orden, men vi ser ogsĂ„ at kommunen er dĂ„rlig koordinert, sĂ„ vi mĂ„ nok trĂž til mere for Ă„ tale vĂ„re nye leieboeres sak. Det er et altfor rigid og regelstyrt system, og kommunen er nok ikke sĂ„ pĂ„ ballen som vĂ„r statsminster snakker om. Uansett vi er klar, bĂ„de for vĂ„re nye leietakere og for Ă„ tale deres sak. Vi visste jo at dette ikke ville bli noe vanlig leieforhold, og har man sagt A, mĂ„ man si B👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s