Hurra for 17. mai😍

Da er vi her igjen, og etter to år med korona er det godt å kunne være tilbake i normalen. Nå gleder barnebarna seg til å gå i tog, treffe venner, spise pølser og is, og ikke minst arrangementene på skolene i ettermiddag. Selv ser jeg frem til en fredelig feiring her hjemme og i skauen. Det er slik jeg foretrekker å feire denne dagen. Jeg har pølser og is om noen skulle komme innom, men jeg kommer ikke til å oppsøke de store folkemengder i dag. Solen skinner og foreløpig er det vindstille. Barnebarna er sponset med 17.maipenger og alt er bare velstand. Jeg ser frem til verandatid med en god bok.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s