Kommunal fartđŸ˜±

Vi venter fortsatt pÄ at kommunen skal fÄ fingeren ut, og at leieboerne skal flytte inn. Da kommunen kontaktet oss for halvannen uke siden sa de at nÄ kom alt til Ä gÄ fort. Ingenting har skjedd og vi stÄr pÄ stedet hvil. Flyktningene som verken kan norsk eller engelsk er helt avhengig av at vertskapet og vi som eier leiligheten maser. Vertskapet har prÞvd Ä fÄ tak i kommunen hele uken, og lykkes pÄ torsdag. Da fikk de beskjed om at leiekontrakt skal undertegnes fÞrstkommende fredag, men ingen lovnad om innflytting. Per Svein sendte purring pÄ SMS pÄ torsdag etteemiddag. Fredag fikk han svar om at innflytting skulle skje den 20, og at han skulle fÄ en telefon pÄ mandag. Vi ser ingenting til at det nÄ skal gÄ fort, alt svever i det blÄ, og infoflyten er sÊrdeles dÄrlig. Dette gÄr i den vante farten vi kjenner fra offentlig sektor. Det er bare sÄ synd med alle leilighetene som nÄ stÄr klare for at flykningene kan flytte inn Ä fÄ trygge rammer, ikke blir fylt opp i er raskere tempo, slik regjeringen lovet. Om de fÄr mÞbler, tolker for kontraktskriving, se alt det svever i det blÄ. Det virker helt umulig Ä fÄ tempoet opp i dette systemet, byrÄkratiet er definitivt ikke bygget for fart.

Vi fĂ„r se hva som skjer pĂ„ mandag, om vi mĂ„ legge hele tyngden vĂ„r pĂ„ for Ă„ fĂ„ ting til Ă„ skje. Det blir i sĂ„ fall ikke fĂžrste gang, og vi kan bli utrolig tunge om det kreves👍NĂ„ er det helg, og tempoet blir deretter. Uansett hva kommunen sier pĂ„ mandag har de bare med Ă„ sĂžrge for at vĂ„re nye leieboere fĂ„r flytte inn til helgen, og sĂ„nn er det med den saken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s