Spa- uken fortsetter🤗

Spa-uken fortsetter i rolig tempo med små prosjekter som har ligget på vent en stund. Prosjekter jeg koser meg med.

Det ble et nytt besøk i Salongen i går, neglene på hendene fikk oppgradering i grønt, turkis og bling bling.

Hvordan jeg er blitt så heldig? Jo, invisterer du tid i dine barns venner i oppveksten, da kan du ende opp med slik levering på døren mange år senere😀

Ellers venter mine fremtidige leieboere og jeg på kommunen. Forrige onsdag fikk jeg beskjed om at dette nå skulle gå fort, men det merker verken de eller jeg noe til. Min fart er betraktelig høyere enn kommunens. Leiligheten har stått klar i to måneder nå, men vi har møtt flere flaskehalser så langt, og vi sitter visst fortsatt der, men æ har troa. Ting tar tid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s