Når føttene smiler🤗

I går var jeg til fotbehandling for første gang på over ti år. Og det var sårt tiltrengt, Pablina sa jeg hadde mishandlet føttene mine. De trengte stell, spesielt den ene lilletåen hadde fått kjørt seg. Etter at jeg brakk den for noen år siden, har den aldri blitt den samme. Det skjedde dagen etter nyttårsaften, da jeg skulle sjekke utetempen. Jeg skled på ullsokkene og klarte å kyle lilletåen og tåen ved siden av på hver sin side av hjørnet i lettveggen til barløsningen. Jeg satte i et hyl, og gemalen satte i å le. Han elsker situasjonskomikk med meg i hovedrollen. At det innimellom kan føre til at han kan risikere få seg en på tygga, har han ikke forstått. Da jeg fikk av sokken sto lilletåen ut til siden, da satte han latteren i halsen. Han fikk meg rett på legevakten, hvor legen fikk tåen på plass, og konstanterte at jeg hadde brukket den. Den ble teipet sammen med sidemannen, og de holdt sammen i ukevis. Formen og fasongen ble aldri den samme igjen etter møtet med veggen.

Dette medfører en slitasje og belastning av annet merke enn før. Så jeg bestemte meg for at føttene skulle tas bedre vare på i fortsettelsen, for de har båret og bærer meg gjennom livet på en fantastisk måte. Da Pablina var ferdig så de helt annerledes ut, og de skal få både stell og massasje flere ganger i året, i fortsettelsen. Det er godt for både kropp og sjel, og anbefales for alle føtter🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s