Å hente seg inn🤗

Det skjer mye her til enhver tid, så denne uken skal brukes til å hente seg inn. Jeg var ikke klar for full fart enda. Jeg bruker tiden til å slappe av ,og få unna noen småprosjekter. Blant annet er jeg i gang med å planlegge utekjøkkenet, som også må tåle storm, som alt annet her ute. Hva skal kjøkkenet brukes til? Vi må ha plass til kullgrillen, til å lage pizza og sette pizzaovnen. I tillegg vil jeg ha det slik at vi kan stå og sylte og safte ute, når den tid kommer. Ronny kommer til uken og snekrer pattioen, da mangler bare pergolaen. Den er bestilt. Det skal legges stein, drivhus og utekjøkken skal på plass. Når alt dette er gjort er vi ferdig med årets store prosjekt👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s