Maidager💙

Vi er godt inne i mai nå, en herlig tid. Alle er travelt opptatt før vi kan lande i ferien. Robert jobber 100% i God start, og stortrives. Han er veldig fornøyd med å jobbe i Kristiansand kommune. Kristoffer jobber 100% som leder av inkubatoren hos UIA Nyskapning, i tillegg venter to eksamener, i matte og fysikk for ingeniører. Daniel er inne i den tøffe innspurten på masteroppgaven, og jobber en dag i uken hos Sparebanken Sør.

Jeg er i sluttfasen av bokprosjekter, og prøver å ta meg inn igjen, og har siste uken hatt fokus på utleie av leilighet, og få orden på huset.

Mai er en måned med mange feiringer i denne familien. Foruten 1,8 og 17 mai, har vi flere viktige markeringer. Amilia ble 10 år den 5. mai, vi har familiefest til søndag. Per Svein og jeg har 35 års bryllupsdag 16 mai, som skal feires resten av året. Vi begynte på Gran Canaria og fortsetter og fortsetter. Jhonny fyller 13 år den 30. mai og vi har familiefest her i casaen samme dag. Han skal ha bassengfest for venner den 28. Da inntar far og sønn casaen for å lage fest, bestemor stikker av, ho er ferdig med barne og ungdomsbursdager. Den 22 er det middag og styremøte i forlaget, og for å toppe det skikelig åpner vi bassengsesongen samme dag.

Det er deilig med vår og finvær, men nå vil bøndene og plenen ha regn. Det kommer i morgen🤗Jeg har hatt en deilig avslappende helg, og er klar for en ny uke😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s