Hils på min redaktør😍

Mens jeg holdt på med skrivingen av boken om senskader, skjønte jeg at jeg på et eller annet tidspunkt måtte skaffe meg en redaktør. Det finnes mange som jobber med dette, men ikke mange med den kompetansen jeg var ute etter. Jeg trengte en redaktør som kunne mye om mobbing, senskader og lovverk, en som skjønte hvordan alt dette hang sammen. Jeg gikk og grunnet og tenkte, før det plutselig ramlet ned i hodet på meg, at denne personen fantes rett foran meg, og at jeg chattet med dettte mennesket så og si hver eneste dag. Jeg hadde ikke sett skogen for bare trær. Elin Magga var jo helt skreddersydd for oppgaven. Elin Magga bor i Kirkenes, og det er Alle mot en som har æren for at vi ble kjent. Elin tok kontakt med meg helgen før boklansering. Det skulle vise seg å bli et lykketreff.

Sammen med henne og flere andre startet vi Foredrenettverk mot mobbing. Elin satt i hovedstyret med Karianne og meg før jeg trakk meg ut etter drøye et år. Elin ble værende noen år til. Det var Elin som lærte oss å skrive høringsuttalelser, og hun var en skikkelig språknerd, hun sjekket alt som ble sendt ut fra FMM, at alt som sto var korrekt, hun språkvasket det også før det ble sendt ut. Ikke nok med dette, på fritiden leste hun seg gjennom lovverk, dommer og rundskriv, hun rett og slett elsket å fordype seg i dette. Det var slik hun lærte seg å forstå hvordan alt hang sammen.

Da jeg spurte Elin om hun ville være min redaktør og språkvasker, svarte hun ja, før jeg rakk å blunke. Jeg var forberedt på at jeg måtte overtale henne, men det slapp jeg😍Elin jobber med manus nå, og hun storkoser seg. Hun skal også hjelpe meg med å redigere lovverket i Alle mot en. I 2017 kom en lovendring, som vi i FMM ikke var glade for. I høringsuttalelsen og høringen begrunnet vi dette, og dessverre slo våre forutsigelser til. Barns rettssikkerhet i skolen har blitt dårligere. I den nye utgaven av Alle mot en skal vi fortelle hvorfor. Begge bøkene lanseres 12 august. Den tredje delen kommer neste år, den handler om erstatningssøksmål i mobbesaker.

Elin drar til østlandet i dag, for å følge en erstatningssak mot mobbing,denne uken, fredag kommer hun til meg for arbeidshelg og fornøyelser. Da møtes to av landets største mobbenerder, og da kommer skravla til å gå. Jeg gleder meg🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s