Orden i sysakene👍

I gÄr fikk jeg orden pÄ alle papirer som lÄ og flÞt, bÄde pÄ kontoret og i hovedhuset. Alle permer er nÄ oppdatert, og referat fra forrige styremÞte med innkallelse til nytt, er skrevet og sendt crewet mitt. Daniel lÄnte kontoret mitt for skriving av masteroppgaven i gÄr ettermiddag. Han er pÄ opplÞpssiden nÄ, det desidert tyngste strekket, men 1.juni er det over. Det ser han veldig frem mot nÄ. Kontordelen min er gull, ikke bare for meg selv, men ogsÄ for andre familiemedlemmer nÄr det virkelig trengs.

Per Svein kurser i TÞnsberg denne uken, og da benyttet jeg anledningen til Ä sende ham pÄ shopping, i min nye favorittbutikk. Butikken bugner av farger i alle slag, og Ê digger den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s