Tilbake til hverdagenđŸ€—

Denne uken er Per Svein pÄ kurs i TÞnsberg. Jeg holder pÄ med litt av hvert. I gÄr fikk jeg laget disposisjonen for det som skal redigeres og lukes ut av Alle mot en. Lovverket er endret og enkltvedtaket er fjernet siden boken ble skrevet, i tillegg er det et par smÄ endringer som skal inn.

Snekkeren er her for tiden, og snart er trappen ferdig ute. NĂ„ er det bare rekkverket som manglerđŸ€—

De to eldste barnebarna Ă„pnet badesesongen i HĂžlen i gĂ„r, i fĂžlge Robert var det alt for kaldt for ham. Jeg skjĂžnner ikke hvor de har fĂ„tt dette vikingblodet fra. Jeg venter med bading til bassenget Ă„pnes 22 maiđŸ€— Skolene er i full gang, og foreldre kommer med ulike skills. Pandora er ikke videre imponert over Roberts mattefrdigheter. Robert skylder pĂ„ at undervisningen er helt annerledes nĂ„, enn da han gikk pĂ„ skolenđŸ˜±

Heldigvis finnes det hjelp Ă„ fĂ„ i familien. Onkel Daniel, som snart er ferdig sivilĂžkonom, kom til og tilbĂžd seg Ă„ hjelpe. Det takker ingen nei tilđŸ€—

Det grÞnnes for hver dag, og fargene er tilbake. Her stÄr opprydding i papirer pÄ planen i dag. Det flyter av papirer etter en intens arbeidsperiode. Det er bare Ä brette opp armene. Litt husvask blir det ogsÄ.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s