Hjemme🏡

Da var vi hjemme igjen på morgensiden etter en lang reisedag.

Da vi leverte inn bilen var vi heldigvis tidlig ute. Per Svein viste bilder av skader på bilen som hadde vært der da vi hentet dem, og alt så ut til å være i orden. Da vi kom inn fikk Per Svein en mail der det sto at de hadde pålagt oss nesten 6000 kroner for disse skadene. Da ble gubben harm og tok turen ut igjen, og forklarte dem rolig og bestemt hva han syntes om dette. Alt ble rettet opp i,og alt ble gjort skriftlig. Vi har ikke opplevd dette før, men vi tar alltid bilder av leiebiler når vi henter dem ut. Bildene tas fra absolutt alle vinkler.

På flyplassen var det et salig kaos av mennesker, og det var bare tre skranker å sjekke inn i til alle Norwegianfly, og de er mange. Et så innefektivt system skal du lete lenge for å finne. Det endte med at de måtte åpne fire luker til for at folk skulle rekke flyene sine. Først løp de rundt og ropte opp alle som skulle til Stavanger med flighten før oss, deretter de som skulle til Oslo, så København, og så Bergen. Vi brukte en time på å få levert inn baggasjen selv om vi hadde sjekket inn. Det hjalp litt på humøret da en av de ansatte på flyplassen begynte å synge Volare, åå, kantare åhåhåha. Da dro i alle fall jeg på smilebåndet.

Resten av turen hjem gikk greit, vi landa på Sola halv to, alt gikk smokk smokk. Og bilturen hjem gikk stille og fredelig for seg. Og som vanlig er det deilig å komme hjem etter å ha vært på tur😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s