Grande finale💙

NÄ har vi ligget pÄ lading ei uke, og det har gjort godt for en sliten skrott. At man kan bli sÄ sliten av Ä slappe av, er jo helt utrolig. Vi har sovna pÄ senga, solsenga, sofaen og i stolen. Rett som det skvetter har vi tatt oss en dupp. Vi har gÄtt mange fine turer, ligget pÄ stranda, eller ved vÄrt private basseng. Vi har skravlet, vÊrt helt stille, og vi har lest mange bÞker. Vi har spist mye god mat, og vi har ledd en hel haug. I dag skal vi pakke oss ut, og i kveld setter vi kursen hjemover. Det blir ogsÄ greit, etter ei uke i hvilemodus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s