Grande finale💙

Nå har vi ligget på lading ei uke, og det har gjort godt for en sliten skrott. At man kan bli så sliten av å slappe av, er jo helt utrolig. Vi har sovna på senga, solsenga, sofaen og i stolen. Rett som det skvetter har vi tatt oss en dupp. Vi har gått mange fine turer, ligget på stranda, eller ved vårt private basseng. Vi har skravlet, vært helt stille, og vi har lest mange bøker. Vi har spist mye god mat, og vi har ledd en hel haug. I dag skal vi pakke oss ut, og i kveld setter vi kursen hjemover. Det blir også greit, etter ei uke i hvilemodus.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s