Strandstien til Puerto Rico🌴

Det er mange fine turer en kan gå her på GC. Vår favoritt er strandstien til Puerto Rico. Før vi kommer inn på den må vi ta turen fra Taurodalen. Den turen går forbi golfbanen, over hovedveien, forbi Taurostranden, og enda litt til. Turen går i goldt landskap, så vi har døpt dette strekket til ørkenvandringen. I brosjyrene våre står det at turen tar mellom 15- 40 minutter. Vi bruker drøye 20 minutter til Amadores, fra leiligheten

Fra Amadores begynner strandstien, som gir flotte opplevelser med fabelaktig utsikt. Vi brukte i underkant av 20 minutter på å komme oss til Puerto Rico.

Vi fortsatte videre inn i Puerto Rico, og fant et konditori i det nye, store kjøpesenteret, Mogan Mall. Det var nytt siden sist vi var her, for tre år siden, og vi så fort at her kan man få dekket de fleste shoppingbehov. Selv hadde vi bare behov for litt påfyll av drikke, og en søt belønning☕️😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s