Granca etter pandemien🌴

Vi skjønte fort at gårsdagen ville bli en veldig fin dag her på GC.

Vi snakket med de som driver restauranten om hvordan pandemien hadde vært for restaurantene her på GC. Det første året hadde vært ille, men det siste, siden mars i fjor, hadde vært kjempebra. Det var veldig hyggelig å høre. Det eneste som hang igjen nå var munnbindpåbuder inne. Det forsvinner på onsdag👍Ellers merker vi ingenting av at det har vært en pandemi. Livet går sin vante gang her på solskinnsøya.

Kalimaen kom på kvelden, da trakk vi inn i huset, tok livet helt med ro, med en god bok. Nå skal det være 27 grader ute allerede, og vi ser frem til nok en varm dag. Med ønske om en god dag for alle her fra solskinnsøya i syd🌴

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s