Familiemiddag og styremþte🐣

I gĂ„r var det duket for pĂ„skens familiemiddag. LammelĂ„r og stekt Ăžrret sto pĂ„ menyen. LammelĂ„ret ble spekket med hvitlĂžk, smurt inn med gemalens egen chilliolje, og trĂžffelolje kjĂžpt i Spello i Italia. Deretter ble den krydret med litt godsaker og toppet med rosmarin, og vi var enige om at dette var det beste lanmelĂ„ret ever👍

Mellom middagen og desserten slo vi til med styremÞte. Hvordan ligger vi an? Manus for boken ligger hos redaktÞren, som er veldig fornÞyd. RedaktÞren jobber med ferdigstillelse av manus, og nÄr hun er ferdig sendes boken til korrektur. Det kommer en presentasjon av redaktÞren i bloggen snart. Vi har teksten klar for omslag pÄ begge bÞkene, og jeg ser omslaget for meg i mitt hode. I gÄr jobbet resten av gjengen med Ä fÄ disse bildene ut av mitt hode, slik at vi kan gjÞre dem klare for de som skal lage dem. BÄde redaktÞr og familie stiller mange spÞrsmÄl, slik at resultatet blir best mulig. Ideer og tanker som deles er spenstige. Vil jeg som forfatter ha en spesiell signatur pÄ bÞkene? Nei, det vil jeg ikke. For meg er bÞkene viktigst, og budskapet de formidler, sÄ bÞkene skal styre hvordan omslagene blir.

Forskning viser at 50% av de som mobbes ikke forteller det til noen, men vi vet at barn tegner det de opplever. Illustrasjonen pĂ„ «Alle mot en»sitt nye omslag vil derfor tegnes av Synne, Kristoffers samboer, hun har ogsĂ„ laget logoen vĂ„r. Det blir en barnetegning med farger og innhold som forsterker bokens tittel. Jeg ser frem til det ferdige resultatet av den👍 Til boken om senskader kommer vi til Ă„ prĂžve Ă„ fĂ„ til noe veldig spenstig, denne gangen handler det om et fotografi pĂ„ fronten. Det er sĂ„ gĂžy Ă„ vĂŠre i denne kreative prosessen sammen med mine favorittmennesker, og vi gĂ„r alle all in.

Veien videre nĂ„ er at vi skal innhente ISBN- nummer og strekkode til Alle mot en. Etter en utvidet pĂ„skeferie starter jeg pĂ„ redigeringen av Alle mot en, lovverket skal oppdateres, og smĂ„ting justeres. RedaktĂžren min skal bidra, hun er rĂ„ pĂ„ jussen her. Omslagene skal vĂŠre klare i lĂžpet av mai. Vi kommer snart til Ă„ fĂ„ vĂ„r egen nettside, og vĂŠre til stede pĂ„ mange sosiale plattformer. Her lĂŠrer vi stadig noe nytt av de unge. Lanseringsfesten blir her i Casa Amore fredag 12. august, utover at sted og dato er satt er ingenting planlagt enda. Ved neste styremĂžte den 22. mai har vi nok mer kontroll pĂ„ det ogsĂ„đŸ€—

MĂ„tte du fĂ„ en strĂ„lende dagđŸ€—đŸŁ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s