Familiemiddag og styremøte🐣

I går var det duket for påskens familiemiddag. Lammelår og stekt ørret sto på menyen. Lammelåret ble spekket med hvitløk, smurt inn med gemalens egen chilliolje, og trøffelolje kjøpt i Spello i Italia. Deretter ble den krydret med litt godsaker og toppet med rosmarin, og vi var enige om at dette var det beste lanmelåret ever👍

Mellom middagen og desserten slo vi til med styremøte. Hvordan ligger vi an? Manus for boken ligger hos redaktøren, som er veldig fornøyd. Redaktøren jobber med ferdigstillelse av manus, og når hun er ferdig sendes boken til korrektur. Det kommer en presentasjon av redaktøren i bloggen snart. Vi har teksten klar for omslag på begge bøkene, og jeg ser omslaget for meg i mitt hode. I går jobbet resten av gjengen med å få disse bildene ut av mitt hode, slik at vi kan gjøre dem klare for de som skal lage dem. Både redaktør og familie stiller mange spørsmål, slik at resultatet blir best mulig. Ideer og tanker som deles er spenstige. Vil jeg som forfatter ha en spesiell signatur på bøkene? Nei, det vil jeg ikke. For meg er bøkene viktigst, og budskapet de formidler, så bøkene skal styre hvordan omslagene blir.

Forskning viser at 50% av de som mobbes ikke forteller det til noen, men vi vet at barn tegner det de opplever. Illustrasjonen på «Alle mot en»sitt nye omslag vil derfor tegnes av Synne, Kristoffers samboer, hun har også laget logoen vår. Det blir en barnetegning med farger og innhold som forsterker bokens tittel. Jeg ser frem til det ferdige resultatet av den👍 Til boken om senskader kommer vi til å prøve å få til noe veldig spenstig, denne gangen handler det om et fotografi på fronten. Det er så gøy å være i denne kreative prosessen sammen med mine favorittmennesker, og vi går alle all in.

Veien videre nå er at vi skal innhente ISBN- nummer og strekkode til Alle mot en. Etter en utvidet påskeferie starter jeg på redigeringen av Alle mot en, lovverket skal oppdateres, og småting justeres. Redaktøren min skal bidra, hun er rå på jussen her. Omslagene skal være klare i løpet av mai. Vi kommer snart til å få vår egen nettside, og være til stede på mange sosiale plattformer. Her lærer vi stadig noe nytt av de unge. Lanseringsfesten blir her i Casa Amore fredag 12. august, utover at sted og dato er satt er ingenting planlagt enda. Ved neste styremøte den 22. mai har vi nok mer kontroll på det også🤗

Måtte du få en strålende dag🤗🐣

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s