Den stille uken🐣

Da går vi inn i den stille uken, noen begynte sikkert mandag, men vi måtte benytte hverdagene. I går var det først kobtroll på sykehuset, for han med høreapparatet. Deretter var det å hente bestillingen hos The Odd bakery. Det var godt vi hadde bestilt, for det var ikke mye igjen i hyllene der, selv om vi kom lenge før stengetid👍Vi fikk også handlet inn det siste til dagens familiemiddag. Deretter var det hjem å hente tilhengeren for å hente havemøbler som var forsinket levert. Vi har også fått handlet inn det som trengs for fundamentet til drivhuset. Fra i dag blir det ordentlig ferie. I går ettermiddag kom Jhonny og Robert innom med nylaget hjemmebakst👏👏

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s