Drivhuset levert🏡

I går skulle drivhuset bli levert, og da vi hadde gitt opp kom bilen kjørende med det. Nå blir det snart drivhus i den italienske hagen, og vi gleder oss til det. Grunnarbeidet er gjort, og i dag handler vi inn til grunnmuren. Vi har også fått kjøpt inn en roseportal, mor ønsket seg det, og så gikk vi rett på en vi likte da vi var på snartur innom Plantasjen. I går fikk vi kjøpt inn to krukker til å ha utenfor annekset, hva som skal i dem aner vi ikke enda, men det finner vi ut🤗

Jeg håper du får en nydelig onsdag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s