Den store pĂ„skeeggjakten🐣

I gÄr fikk vi med oss alle tre barnebarna hjem fra cafeen. NoksÄ umiddelbart startet den berÞmmelige rebusjskten pÄ pÄskeeggene. De var innom bÄde tilhenger, garasje, leilighet og bod fÞr de fant eggene gjemt nede i sovesofaen i annekset.

Alle fem tilbrakte en slĂžv ettermiddag pĂ„ sofaen i stua, vi trengte Ă„ slappe av litt hele gjengen. Da bestefar lurte pĂ„ hva de ville ha til frokost neste morgen var svaret unisont, vafler. Jhonny som elsker Ă„ lage mat, lagde derfor vaffelrĂžre bĂ„de med og uten gluten. Han fortalte at han skulle bli kokk, og jeg ba ham sjekke ut fagbrevet mitt pĂ„ kjĂžkkenveggen. Er du kokk bestemor? Det og svarte jeg, og sĂ„ lo vi😍 NĂ„r ungene etterhvert vĂ„kner er det bare Ă„ la pressa gĂ„đŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s