Andrea Bocelli til Bystranda☀️

Tidligere i uken begynte ryktene å gå om at Andrea Bocelli skulle komme til Palmekysten, å ha konsert på bystranda i K- byen. Det tok ikke lang tid før ryktene ble bekreftet, og vi jublet. Vi skulle vært på Telenor Arena i går og hørt på Bocelli. Grunnet dårlig billettsalg på grunn av corona ble alle de skandinaviske konsertene flyttet til neste år. Så vi gleder oss til mars neste år. Nå fikk jo vi Bocellifans en skikkelig bonus med konsert på bystranda. Per Svein og jeg har vært på konsert med ham på festningen i Halden, i Lajatico med MacLeods, og to ganger på Telenor Arena. Hver gang blir vi blåst av banen av hvor bra dette er, det er healing i hver tone. I går var Tove og jeg enig om at dette kunne bli en årlig tradisjon. Bystranda 2022, jada vi har sikret oss biletter, Telenor Arena i 2023, og tilbake til Lajatico i 2024? Da var på Teatro del silenzio i Lajatico i 2014 satt vi med ståpels hele kvelden, og jeg tuller ikke. Etterhvert som mørket senket seg så vi stadig nye landsbyer som glitret som diamantsmykker oppe i de toscanske åsene, og hvem ønsker ikke oppleve noe slikt enda en gang?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s