Snart pĂ„skeferie🐣

NÄ begynner jeg Ä bli veldig klar for pÄskeferie kjenner jeg. Det skal bli deilig med avslapning og late dager. Familie, venner, gode mÄltider, og god tid, det beste i livet. Det skal leses bÞker, og slikkes sol, men enn sÄ lenge gjenstÄr litt som skal ferdigstilles. Per Svein kommer hjem fra NordsjÞen pÄ onsdag, og alt er bare velstand. Akkurat nÄ bÞtter regnet ned, men solen er tilbake senere i dag. Markens grÞde setter nok pris pÄ litt vann nÄ, etter dager med sol. Det blir stadig lysere og lengre dager, selv om det er litt kaldere igjen enn det som var tilfellet for en drÞy uke siden.

MĂ„tte du fĂ„ en fin uke pĂ„ vei mot pĂ„skeferien som snart dukker opp pĂ„ livsveienđŸŁđŸ’›đŸ„

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s