Bokomslag📚

I gÄr gjorde jeg alt klart for bokomslag til den nye boken. NÄ er alt lagt inn pÄ PC og sendt manager og crew, sÄ fÄr de flikke pÄ det til bestillingen sendes. Det er mye Ä tenke pÄ, men veldig gÞy. NÄ er det meste bestemt, hva som skal stÄ pÄ ryggen, hva som skal stÄ foran, hva som skal stÄ bak, og hva som skal stÄ pÄ innbretten pÄ begge sider. Vi snakker illustrasjon, boktittel, forlagslogo, presentasjon av forfatter, presentasjon av boken, ISBN- nummer og strekkode, bilde av forfatter, sitater og utdrag for boken. Omslaget er bokas reklameplakat. Da Alle mot en ble laget hadde jeg folk til Ä gjÞre det, sÄnn er det i de store forlagene. Jeg godkjente selvfÞlgelig, og det var perfekt da. Vi hadde nok med Ä hjelpe Robert med Ä stable seg pÄ bena igjen.

Denne gangen er det annerledes, nÄ er det fred pÄ jord, i forhold til da. Jeg nyter den kreative prosessen, og synes det er topp Ä bestemme sjÞl. Det tekniske fÄr manager og crew ta seg av. I dag skal jeg jobbe med der nye omslaget til Alle mot en. Jeg har en helt ny ide her, og Robert er helt enig. Den som lever fÄr se.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s