Bokomslag📚

I går gjorde jeg alt klart for bokomslag til den nye boken. Nå er alt lagt inn på PC og sendt manager og crew, så får de flikke på det til bestillingen sendes. Det er mye å tenke på, men veldig gøy. Nå er det meste bestemt, hva som skal stå på ryggen, hva som skal stå foran, hva som skal stå bak, og hva som skal stå på innbretten på begge sider. Vi snakker illustrasjon, boktittel, forlagslogo, presentasjon av forfatter, presentasjon av boken, ISBN- nummer og strekkode, bilde av forfatter, sitater og utdrag for boken. Omslaget er bokas reklameplakat. Da Alle mot en ble laget hadde jeg folk til å gjøre det, sånn er det i de store forlagene. Jeg godkjente selvfølgelig, og det var perfekt da. Vi hadde nok med å hjelpe Robert med å stable seg på bena igjen.

Denne gangen er det annerledes, nå er det fred på jord, i forhold til da. Jeg nyter den kreative prosessen, og synes det er topp å bestemme sjøl. Det tekniske får manager og crew ta seg av. I dag skal jeg jobbe med der nye omslaget til Alle mot en. Jeg har en helt ny ide her, og Robert er helt enig. Den som lever får se.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s