Manus sendt redaktør📚

Etter å ha fått inn alt som skulle inn i litteraturlisten i går, ble manus sendt til redaktør. Nå skal hun lese gjennom, mens jeg gjør litt andre ting. Mye pirkearbeid gjenstår, men sånn må det være. I dag skal jeg jobbe med omslaget på boken. Alt skal skrives inn på PC og sendes resten av crewet. Det er betydelig ryddigere på kontoret nå som alle bøker og permer er på plass i hyllene igjen.

Jeg kjenner nå at det er på høy tid med litt ferie, og når kontoret stenges og jeg vasker meg ut før påske, skal det stå tomt over fjorten dager. Det er det ikke bare meg som ser frem til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s