Vår i Høllen🤗

Normalt sett, før i verden, da vi bodde i Årosskogen gikk jeg ofte tur til Høllen. Nå som vi har flytta til Langenes blir det mer sjelden. Våren starter alltid først i Høllen, og sommeren varer lenger der. Sånn er det bare. I går bestemte jeg meg for å gå hjem til Langenes da vi hadde vært på cafe. Tove og jeg labbet opp. Jeg bestemte meg for å gå via Høllen. I går var det 13 varmegrader i skyggen, og solen varmet godt. Etter å ha tatt turen om Høllen var både vår og påskestemningen på plass☀️🐥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s