Bånn gass på tomta👏

I går ble det liv og aktivitet i det som skal bli den Italienske hagen. Da vi snakket med Repstad Anlegg på tirsdag sa de at de skulle ta det om en stund, og så fikk vi beskjed på onsdag at de kom på fredag alt. Det er det morsomme med Repstad Anlegg, vi får beskjed om at det tar litt tid, og så dundrer de inn på tomta her, før vi rekker å blunke. De har hatt alt tomtearbeid, asfaltarbeid og plenarbeid hos oss.

Mens jeg satt og jobbet med litteraturlista i går, på andre siden av huset, da kom de. Det bråker over hele Langenes for tiden, rett over veien her, ved skolen, langs Kvernhusløypa, ved hovedveien ved skolen, og i Langenesåsen. Her om dagen smalt en salve så hardt at vasene sto og hoppet på sjenken. Per Svein som er i Nordsjøen sendte meg fine overvåkningsbilder i går, han hadde mer kontroll enn meg.

Vi rir den dagen vi saler, i går bestilte gemalen drivhus som tåler både vær og vind, så da kommer vi i mål med hagen i år🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s