Godt i gang med litteraturlista📚

Da er jeg i gang med Ä dobbeltsjekke og trippelsjekke litteraturlista. Det som ikke er lagt inn mÄ legges inn, det som er kuttet bort skal vekk, alt skal stemme til punkt og prikke. Dette er en pirkejobb de luxe, men den er viktig. Alle som har gÄtt pÄ skole kjenner til litteraturlista, og det blir mer og mer alvorlig jo lenger du beveger deg opp igjennom skolesystemet. PÄ masternivÄ kan du ramle ned en karakter eller to om du driter deg ut her. Med andre ord, litteraturlista kÞdder du ikke med. Det gjÞr jeg heller ikke, men en kan bli svett av mindre, sÄ nÄ har jeg Äpnet vinduet pÄ kontoret for Ä fÄ ut litt damp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s