Siste innspurtđŸ€—

I dag har jeg skrevet ferdig manus, klart for redaktÞr. Mye finpuss og flikking gjenstÄr. NÄ skal jeg bare fÄ orden pÄ litteraturlisten fÞr verket sendes avgÄrde. For fÞrste gang siden vi havnet i dette ufÞret, i 2003 kjenner jeg pÄ en tilfredshet over noe jeg har satt i gang og fullfÞrt. Alle andre ganger har blikket vÊrt rettet fremover mot nye mÄl, for det er sÄ mye som gjenstÄr. Mange har prÞvd Ä stoppe meg ved Ä si, ta deg tid til Ä klappe deg selv pÄ skulderen, og kjenn pÄ gleden av alt du faktisk har oppnÄdd og fÄtt til. Svaret mitt har alltid vÊrt, jeg har fullt fokus pÄ alt som ikke er gjort, alt som stÄr igjen, fÞr jeg har hastet videre til neste prosjekt.

Gjennom mobbesaken, rettsak mot mobberne, senskadenes inntog, oppkjÞring til rettsak, rettssak, Alle mot en, Odinstiftelsen, FMM, alle henvendelser og skriving av ny bok, har jeg aldri mistet fokus pÄ en uavhengig klageinstans, kompetansesenter for mobbing og et rehabiliteringssenter for mennekser med senskader. En skulle jo tro at jeg forsÞker Ä endre verden pÄ egen hÄnd, men jeg har mange med meg som kjemper den kampen. NÄ er det sÄ mange at jeg forstÄr at vi kommer i mÄl en dag, ogsÄ uten meg. Kampen tar sÄ lang tid at det ikke er sikkert vi nÄr mÄlet i min levetid, men en dag kommer gjennombruddet. Det kan jeg slÄ meg til ro med nÄ.

Dommen Äpnet opp for Alle mot en, Alle mot en Äpnet dÞrene for alt det andre jeg har opplevd. Alle mot en Äpner dÞrene for den boken jeg holder pÄ Ä ferdigstille nÄ. Denne boken har jeg visst jeg skulle og mÄtte skrive, allerede fÞr Alle mot en ble lansert. Den mÄtte bare ha sin tid, alt mÄtte erfares fÞrst, alle enkeltsakene, alle egne opplevelser og erfaringer, og sist, men ikke minst hele familien mÄtte vÊre klar fÞr boken kunne slippe frem. NÄ er vi der endelig. Jeg kickstartet boken med et skrivekurs i Venezia, sammen med Tove, i april 2016. HÞsten 2016 ble disposisjonen laget. I januar 2017 startet arbeidet med innholdet og det pÄgikk fram til mai 2019, da ble det oppussing og byggepause frem til februar i fjor. Da sto kontoret klart og jeg har jobbet mye det siste Äret. FagbÞker skal leses, fordÞyes og formidles videre. De sier at det i alle fall tar tusen timer Ä skrive en bok. Denne har jeg nok brukt lengre tid pÄ. Dette er hjertebarnet mitt, det kjenner jeg langt inni sjelen.

For deg som gĂ„r med en bok i magen, begynn i dag, for tiden gĂ„r uansett, mens du gjĂžr helt andre ting. Da jeg leste gjennom siste del av boken i dag, den heter: Jeg har fĂ„tt sĂžnnen min tilbake, rant tĂ„rene, for jeg hadde for lengst glemt hva jeg hadde skrevet der. Boken kommer til Ă„ hete «Etter rettssaken» med undertittel «Å leve med senskader etter mobbing». Boken dedikeres i sin hehet til alle mobbeutsatte barn og deres familier. Denne boken er til dere, det er dere som betaler den umenneskelige prisen fordi lovverket ikke blir hĂ„ndhevet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s