Den italienske hagenđŸ€—

Det er vÄr og vi er i full gang med planleggingen av den italienske hagen. Per Svein har fÄtt fylt pÄ jord ved den nye muren mot naboen, det er gjÞdslet og fylt pÄ med plenfrÞ. I gÄr ryddet vi bort materialer fra omrÄdet der den italienske hagen skal ligge. Vi mÄ gi plass til arbeidsfolk. Snekker Ronny kommer snart og snekrer ei smal trapp som skal gÄ ned fra verandaen, langs siden av den. Da slipper vi Ä gÄ forbi leiligheten eller gjennom huset i tide og utide. Apropos leiliget, kommunen tok kontakt i gÄr om leiligheten. De ville ha flere opplysninger og bilder, og de la grunnlaget for en avtale om det ble aktuelt. Minimun leietid ville vÊre et Är. Siden de ikke har oversikt enda kunne det ta tre uker fÞr en avgjÞrelse. Vi var fri til Ä leie ut til andre om det dukket opp andre leietakere fÞr den tid.

Repstad Anlegg har en nett liten gravemaskinsak i feltet nÄ, sÄ nÄr de er ferdig med oppdrag der, stikker de inn pÄ vÄr tomt og rydder bort litt stein og masse ,og bereder grunnen for et drivhus.

GrillmĂ„ltider, skalldyrfester, pizzakvelder og middager om sommeren og vinterstid blir det bĂ„lpannemiddager med pĂžlser og marsmellows. Vi skal ogsĂ„ ha et utekjĂžkken med plass til pizzaovn og grill, pĂ„ plass i lĂžpet av sommeren. Snart er vi i mĂ„l med hele tomta, og da er det bare finpussing som gjenstĂ„rđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s