Den italienske hagen🤗

Det er vår og vi er i full gang med planleggingen av den italienske hagen. Per Svein har fått fylt på jord ved den nye muren mot naboen, det er gjødslet og fylt på med plenfrø. I går ryddet vi bort materialer fra området der den italienske hagen skal ligge. Vi må gi plass til arbeidsfolk. Snekker Ronny kommer snart og snekrer ei smal trapp som skal gå ned fra verandaen, langs siden av den. Da slipper vi å gå forbi leiligheten eller gjennom huset i tide og utide. Apropos leiliget, kommunen tok kontakt i går om leiligheten. De ville ha flere opplysninger og bilder, og de la grunnlaget for en avtale om det ble aktuelt. Minimun leietid ville være et år. Siden de ikke har oversikt enda kunne det ta tre uker før en avgjørelse. Vi var fri til å leie ut til andre om det dukket opp andre leietakere før den tid.

Repstad Anlegg har en nett liten gravemaskinsak i feltet nå, så når de er ferdig med oppdrag der, stikker de inn på vår tomt og rydder bort litt stein og masse ,og bereder grunnen for et drivhus.

Grillmåltider, skalldyrfester, pizzakvelder og middager om sommeren og vinterstid blir det bålpannemiddager med pølser og marsmellows. Vi skal også ha et utekjøkken med plass til pizzaovn og grill, på plass i løpet av sommeren. Snart er vi i mål med hele tomta, og da er det bare finpussing som gjenstår🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s