Skoleprosjekt📚

Siden boken «Alle mot en» kom ut har den blitt brukt i utallige skoleprosjekt. Jeg vet ikke hvor mange henvendelser jeg har fĂ„tt fra elever og studenter de siste sju Ă„rene, men det er mange. I gĂ„r dukket det opp en ny henvendelse fra en ung mann, pĂ„ en annen kant av landet. Han holdt pĂ„ med et skoleprosjekt der han analyserte tekster rundt temaet mobbing. «Alle mot en» var en av tekstene han jobbet med. Og i fĂžlge ham: var den veldig godt skrevet!! To utropstegn er jo veldig bra tenker jegđŸ€—NĂ„ manglet han et bilde av forfatteren og en presentasjon av meg. Han lurte pĂ„ om jeg orket Ă„ skrive en presentasjon? Dette er blant de hyggeligste henvendelser jeg fĂ„r om boken, sĂ„ det koster meg ingenting Ă„ sette av tid til dette. Han fikk bĂ„de bilde og presentasjon. Hvis noen kan lĂŠre noe av boken min, da har jeg oppnĂ„dd akkurat det jeg Ăžnsket med den📚💚

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s