Lyset i tunnelen🤗

Nå ser jeg lysere på tilværelsen. Nå jobber jeg med fagdelen av boken, og det går som en lek. Det var lurt å gjøre ferdig fortsettelsen på historien først. Kvalmen satt i lenge etterpå, men nå kjennes det mer ut som jeg har lagt i fra meg en tung bør. Jeg er snart klar for et annet liv, på flere enn en måte. Jeg er ikke helt ferdig med mobbing når det gjelder bøker, selv om jeg snart er ferdig med denne. Det er litt mer kompetanse som skal deles før jeg fortsetter med andre bøker. Verden er full av spennende tema det skal bli gøy å fordype seg i, foreløpig er de bare på research- stadiet.

Nå er jeg på kontoret tidlig hver morgen og skriver frem til frokost. Og deretter planlegges neste dag, og det leses og noteres, så alt blir med nå i siste innspurt. Redaktøren har fått beskjed om at om en to ukers tid får hun manus tilsendt. Først skal jeg gjøre meg ferdig med manus, og gjøre en solid jobb med litteraturlista, for den er også viktig. Nå er jeg klar for frokost, og tur i skauen. Hodet jobber med boken hele tiden, selv om jeg ikke sitter foran PC og skriver. Ideer ramler ned mens jeg sover, da våkner jeg å må skrive dem ned. Ideer kommer mens jeg er på labbetur, eller hvor jeg nå beveger meg. Det ligger notisbøker og flyter overalt. Hodet formelig koker over av både denne boken, og Alle mot en. Den skal redigeres så fort redaktøren er på ballen. Mye pirk gjenstår, men det får jeg hjelp til, og takk for det🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s