Ut å spise igjen🤗

Endelig er vi tilbake i normalen igjen. Denne uken er det «Spis ute uken» igjen. Endelig kan familien dra samlet ut for å spise, og sitte ved det samme bordet. Det krydde av folk på restaurantene da vi kom til byen. Jeg håper og tror restaurantene får den oppturen de fortjener, både denne uken og ukene som kommer. Det var så fullt at vi måtte innom mange utesteder før vi fant et som hadde bord til ti stykker. Montana grill åpnet opp øverste etasje for oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s