Tilbake til hverdagen🤗

I går hadde jeg min siste dag hos Karianne for denne gang, neste gang er det de som kommer til oss. Nå har vi fått skravlet oss ferdig for en liten stund. Vi fikk gått tur i går også, og jammen meg ble det også tid til cafebesøk🤗

Per Svein hentet meg da han var ferdig på forskrift kurset, og middagen spiste vi på Harebakken i Arendal.

Jeg har allerede skrevet et par timer her på kontoret. Jeg ligger over en måned foran mitt eget skjema, ( som lå langt foran resten av forlagets skjema🤣🤣)og det betyr at jeg er inne i sjarmøretappen. Redaktøren min koples snart på, og jeg gleder meg til å presentere henne her i bloggen. Det at jeg ligger foran skjema betyr at jeg rekker å redigere Alle mot en, og gi begge bøkene ut samtidig. Ohlala sier nå æ, de hører jo sammen au da📚

En nydelig fredag ønskes deg🌹

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s