Skodate med barnebarna👟

NĂ„ har vi hatt barmark og vĂ„rlige temperaturer her pĂ„ SĂžrlandet en stund. Vi fĂžlte det var dags Ă„ befri barnebarna for tunge vinterstĂžvler, og sĂžrge for noe lettere skotĂžy. Vi avtalte Ă„ hente alle tre pĂ„ skolen i gĂ„r. De to eldste var fĂžrst ferdig, sĂ„ vi hentet dem her i SĂžgne. FĂžr turen gikk til byen for Ă„ hente den yngste pĂ„ skolen der. De elsker Ă„ vĂŠre sammen, og det er gĂžy Ă„ bidra til at de kan vĂŠre mer sammenđŸ€—

Det samme gjorde Jhonny, men i litt mĂžrkere kulĂžr.

Barnebarn er den gryta med gull i enden av regnbuen, og hvor gĂžy dette er har du ingen anelse om fĂžr de plutselig er der. De er livets lottogevinst, som du mottar etter Ă„ ha oppdratt en eller flere barn pĂ„ et tidligere tidspunkt i livet💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s