Langhelg med barn og barnebarn bestilt💙

Turen var så vellykket at vi fant ut at dette skulle gjentas om to år, men så kom det en pandemi som gjorde at turen først ble utsatt et år, så to. Nå er vi imidlertid klare, og turen er booket. Turen går til Rønbjerg feriesenter, som vi har vært flere ganger med våre sønner, men ikke med resten av gjengen. Vi reiser ned en torsdag morgen, og frokostbuffet er bestilt til alle. Fredags kveld blir det festmiddag på restaurant for å feire 60åringen, og at vi har 35 års bryllupsdag i år. Nå er vi litt underernært på feiringer, og nå har vi mye å glede oss til, og ta igjen. Det er fantastisk at vi nå er på god vei ut av en pandemi. Livet blir litt enklere da, og nå har sju av ti i familien hatt covid i løpet av de siste fjorten dagene. Nå satser vi på flokkimmunitet😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s