På jakt etter vårtegn🧚🏻‍♂️

Det var en lite hyggelig start på dagen i går. Det kom jo ikke akkurat som noen overraskelse, det har ligget i kortene lenge. Denne krigen handler mest om Putin, slik jeg ser det. Han strekker strikken lenger enn langt, og jeg håper han nå går skoene av seg. Det er uansett ikke mye jeg kan få gjort for å endre situasjonen. Så jeg bestemte meg for å ta en tur ut å lete etter våren.

Snøen som kom forleden har regnet bort, det samme har isen. Nå er det virkelig vår i lufta her. Det er bare å suge den inn.

Måtte du få en god fredag💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s