Gratulerer med daen Kris💙

I dag fyller eldstesønnen 34 år. Min gamle mor pleide å si at det var når vi ungene fylte år at hun forsto at hun begynte å bli gammel😱I dag er det din tur til å feires Kristoffer. Du kom til verden midt i vinterferien,og du har stort sett feiret alle dine bursdager i nettopp vinterferien.

I løpet av de siste par årene har du tatt skikkelig tak i livet ditt, og hatt en generalopprydning i ditt eget hode. Etter en heftig burnout, og med gamle mobbeskader på slep, var det dags å ta tyren med hornene. Det har du gjort og er nå kommet tilbake som en ny sterkere person. Her kommer noen tilfeldig utvalgte bilder fra ditt liv, bildene er stjålet litt her og der. Siden jeg er moren din satser jeg på at det går greit🤗

Her om dagen fikk jeg tilgang til en gjesteforelesning du holdt, for 300 ingeniørstudenter i Grimstad. Det skjer mye i livet ditt nå, og vi er så glad på dine vegne. Jeg tok meg den frihet og ta noen bilder fra forelesningen på nett.

Siden dere har corona i hus, blir det ingen feiring i dag. Vi håper å feire deg på søndag, det er i alle fall planen. Vi står først i heiagjengen din, der står vi med ballonger og flagg, og skriker oss hese. Vi er kjempeglad i deg, og gleder oss vilt til å se deg i aksjon det neste året.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s