En berg og dalbane- uke på kontoret📚

Denne uken har vært ganske tøff på kontoret. Jeg holder på å rydde i del to, som er den største delen. Jeg må finlese, rydde, og jobbe med litteraturlisten. Når det er gjort skal jeg sy teksten sammen. Andre del begynner med å fortelle om hvordan det er å være pårørende til en som mobbes og/ eller sliter med senskader etter mobbing. En kan bli syk av mindre. På tirsdag var jeg så kvalm at jeg lurte på om det var verdt det. Jeg sa til gemalen at jeg må være helt forrykt som gjør dette frivillig. Vaskedagen onsdag kom som en befrielse.

Torsdagen ble også kvalm, og jeg rakk å gjøre mindre en planlagt, for jeg hadde andre avtaler. Det tror jeg var like greit. For jeg fikk lagt meg tidlig torsdag og sovet godt. I går morges var jeg tidlig på an( jeg er et A- menneske). Og da løsnet det for da kom jeg til fagbiten, og dette er mitt fag, det sitter langt inn i hjertet og sjelen på meg. I løpet av snart 19 år, har jeg lært en hel haug. Jeg har lest meg opp, og vært i kontakt med flere tusen mennesker. Jeg har også skrevet en bok før, og alt dette hjelper meg nå. Jeg ser sammenhenger jeg ikke så før, og det er kommet mye bra forskning på disse årene. Paradokset er at mobbetallene står på stedet hvil, og de øker på 5. og 7.trinn. Det under en pandemi, til og med.

I går kjente jeg på flyt og mestring, tenk at det kan være så fint å skrive om noe så fælt? Jeg fikk tatt igjen etterslepet, og ligger etter skjema for denne ukens plan. Nå er det helg, på kontoret flyter det, men det ligger utenfor hovedhuset, så det kan ingen se. Denne helgen skal jeg bare gjøre ting som løfter meg, og omgås mennesker som gir meg nødvendig påfyll, men mest av alt skal jeg være for meg selv, i fred og ro🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s