Coronahelg😱

Denne helgen traff coronaen Lilandsslekta også. Vi har jo sluppet billig unna så langt. Lørdag ettermiddag testet det yngste barnebarnet vårt positivt, og i går var det Roberts tur. De to eldste barnebarna har også symptomer. Så alle blir nå hjemme til onsdag/torsdag. Heldigvis har alle lette symptomer.

Munnbindene er lagt bort, selv holder jeg avstand, enn så lenge. Det er lov å tenke sjøl, og nå bestemmer jeg selv hvordan jeg vil gjøre det fremover. Med så mye smitte som vi har nå fortsetter jeg med avstand, og klemmer kan vente.

Jeg er sjeleglad for at snøen kommer ned ferdig skuffet. Hadde dette kommet som snø, vet jeg ikke hva jeg skulle gjort😱 Det regner fortsatt og det er mye regn i vente, men vi har varmegrader🤗

Det var feelgood og feelbad om hverandre. Handlingen i boken er fra Sør- Afrika. Det handler blant annet om koppeepidemi og diamantgraving. En farlig kombinasjon, men når alt ender godt, da er det jo bra🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s