På vei ut av en pandemi👍

Da var dagen kommet for å slippe opp på tiltakene i denne pandemien. Det har ligget i kortene lenge, vi har sett lyset i tunnelen lenge. Tiltakene har vært inngripende, og det skal bli godt å bestemme over eget liv igjen. Når man ikke lenger har lovhjemmel for å beholde tiltakene, skal folk få tilbake hverdagen. Vi er blitt rammet ulikt i denne pandemien, og mange har fått det livet de en gang kjente fullstendig rasert. Mange har måttet lide mye, og jeg håper det nå settes inn tiltak som hjelper de som er blitt hardest rammet av pandemien. For tiltakene har ikke rammet rettferdig, noen har måtte betale en høy pris på grunn av de inngripende tiltakene.

Som familie har vi kommet heldig ut av det, selv om vi alle nå er tiltakstrette, og ser frem til å ta hverdagen tilbake. For oss rammet pandemien på best tenkelige tidspunkt. Vi sto midt i en byggeboble, og hadde hendene fulle. Det var også meningsfylt å kunne bidra til at mange hadde arbeid å gå til, også under pandemien. Vi fikk den nødvendige ro for å dra byggeprosjektet i land. Vi har også fått gjort unna det meste arbeidet ute, litt gjenstår, men til sommeren er vi ferdig.

For bokprosjektet mitt har pandemien vært en velsignelse, jeg har jobbet knallhardt det siste året, og har satt en dato for utgivelse. Jeg er i rute. Vi har hatt god til på å fokusere på familie, nærkontakter, og planlegge en fremtid etter pandemien. Vi er heldige som kommer ut av denne pandemien bedre stilt enn da vi gikk inn i den. Vi lever et helt annet liv, enn vi levde før pandemien.

Nå har vi imidlertid begynt å planlegge for en mer normalisert hverdag, hvor vi selv lager spillereglene. Det gleder vi oss over. Innvielsesfesten kommer halvannet år for sent, og er berammet til juli måned. Planleggingen er i gang. Vi er også blitt invitert i 50årsdag i juni. Det er lenge siden vi har fått en slik invitasjon.

Vi er i ferd med å lande en Danmarkstur med barn, svigerbarn og barnebarn. Den turen skulle vært tatt sommeren 2020, og er utsatt to ganger. Nå blir det endelig noe av. Da skal vi også bruke anledningen til å feire 60åringen, og at vi har 35 års bryllupsdag i år. Vi er også i gang med å planlegge en reise i sommerferien. Det blir også to boklanseringer i år, de skal planlegges. Det føles nesten litt rart å planlegge slike begivenheter igjen, men nå er det på høy tid å komme seg ut av hiet å ta livet tilbake igjen🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s