Fake news fra Fædrelandsvennen😱

I går formiddag kom Per Svein leende inn i stua mens han leste nyheter på telefonen. Han lo høyt da han satte seg. Vi er i avisen sa han? Hva, svarte jeg? Hva har vi gjort nå. Ingenting sa han, og begynte å lese.

Jo mer han leste, jo mer lo han. Jeg sa dette er jo overhodet ikke morsomt, det er feil på feil. Feil nummer 1. Feil adresse. Kilenesheia 12 eier Olga. Den har aldri vi hatt noe med. Dette er nummer 14. Feil nummer 2. Huset skulle være på 50 kvaderatmeter. Til og med leiligheten i huset der er større. Det ville jo blitt en vanvittig kvaderatmeterpris.

Feil nummer 3. Per Svein og jeg sto uthengt med navn for å ha solgt dette huset for x antall millioner. For halvannet år siden solgte Hellvik hus denne tomten for oss, mot at de fikk byggeklausul. Tomteprisen ligger så vidt vi vet innbakt i husprisen. Utover det har ikke vi noe som helst å gjøre med dette huset. Annet enn at vi har fått nye naboer over veien.

Tove leste resten av stykket og holdt på å tilte, her er det jo feil på feil og enda flere feil skrev hun. De hadde listet opp de fem dyreste husene som var solgt på Justvik ( andre siden av byen) det siste året. Alle fem adressene lå i Søgne. Vel er vi kommunesammenslått, men Søgne har ikke flytta til Justvik. Det ligger fortsatt i Søgne, men det stoppet ikke her.

Har dere plutselig fått høyblokker der ute hos dere? spurte Tove. Ikke så vidt jeg vet svarte jeg.

Så da er det bare å komme med noen dementier før bygdedyret går helt bananas. Søgne har ikke blitt flytta til Justvik. Kilenesheia er ikke evakuert til ukjent bydel. Nabohuset ligger fortsatt rett over veien. Nabohuset er mange ganger større en 50 kvaderatmeter. Vi har ikke solgt nabohuset, det har Hellvik hus gjort. Vi har heller ikke solgt drømmehuset vårt. Vi har ingen planer om dette verken på kort eller lang sikt. Vi har heller ingen økonomiske problemer som gjør at vi måtte selge drømmehuset. Vi har solid økonomi, og kommer ikke til å flytte fra Langenes, her blir vi. Nå håper jeg dette holder så vi slipper mer tull og tøys om både det ene og det andre.

Så håper jeg du som leser får en fabelaktig lørdag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s