På lading hos Karianne😍

Det er deilig å være innstallert hjemme hos Karianne🤗Det er ingen plass jeg føler meg så velkommen som her. Karianne tok kontakt med meg våren 2015. Da hadde hun lest boken min, og trengte noen råd om hvordan hun skulle klage til fylkesmannen. Siden har det gått slag i slag. Hun overtok som leder i FMM etter meg. Hun gikk nylig av etter nesten 5 år. Jeg tror ikke folk helt forstår hvilken bragd det er, når du i tillegg står med dritt langt opp til halsen, på din egen hjemmebane. Men det er først når du står midt i skiten selv, at du forstår hva andre sliter med. Karianne er fantastisk med mennesker i krise, og det er den viktigste egenskapen du kan ha som leder av FMM.

Det har seg sånn at Per Svein har fått noen nye oppgaver på jobben. I den forbindelse skal han kurses opp og ned, og i mente denne våren. Og disse kursene foregår i Tønsberg. Det første kurset er bare på to dager, så han lurte på om jeg ikke ville være med, så kunne han sette meg av hos Karianne? Og Karianne var helt med, for hun har fri disse dagene. Så nå skal vi begge to slappe av, å kose oss, etter ei strabasiøs økt. To dagers egotrip med skikkelig bra program, er hva Karianne har på planen vår. Jeg gleder meg sjukt, for dette blir bra, for oss begge.

Et lite kaffestopp på vei til Karianne og co🤗

Det er ikke bare Karianne og familien som har adoptert oss. Det har også farmor og farfar gjort, og jeg føler meg himla priviligert. Per Svein reiste videre til Tønsberg i går. Han henter meg igjen torsdag ettermiddag. Enn så lenge skal Karianne og jeg kose oss glugg i hjel her borte. Måtte du få en sabla fin dag😍du som leser dette🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s